Terug naar alle getuigenissen

Ik ben technieker bij de wagonafdeling. Ik heb 15 jaar dienst op de teller en ben dus één van de anciens binnen de firma. 

Ik volgde een beroepsonderwijs met specialisatie lassen en werkte voor RSN als hersteller in de scheepvaartsector. Via een vriend kwam ik met RSN in contact. In de loop der jaren ging ik steeds meer taken opnemen. Naast lassen deed ik ook allerlei herstellingen zoals smeringen, remblokken, schroefkoppelingen en buffers vervangen. Daarnaast heb ik ook een opleiding tot wagenmeester mogen volgen en ik mag ook deze job uitoefenen. 

Ik vind het variatie in het werk en in de buitenlucht werken heel belangrijk, en wil kunnen genieten van een zekere vorm van vrijheid en verantwoordelijkheid kunnen nemen. Dat zijn de troeven hier bij RSN. Ik apprecieer de samenwerking met de collega’s en mijn verantwoordelijken. RSN is een correcte werkgever en ze houden hier rekening met een evenwichtige work-life balance. Ik heb toch zeker de intentie om mijn carrière bij RSN verder te zetten tot aan mijn pensioen :)