Technieker-NDO-RailServiceNet

Francis werkt al 8 jaar bij de werkplaats waar wielstellen gereviseerd worden. Zijn job bestaat uit verschillende facetten. Als draaibanktechnieker herprofileert hij wielstellen, en als gecertifieerd NDO-technieker controleert hij wielstellen op scheuren en barsten. 

 Ontdek meer over de job van Francis en lees waarom hij graag bij ons werkt. 

Lees de volledige getuigenis
Bediende-preventie-kwaliteit-RailServiceNet

Salaheddine werkt bij ons als bediende preventie & kwaliteit. Zijn job op de preventiedienst omvat een aantal wettelijk vastgelegde taken zoals risico-analyses en onderzoek van arbeidsongevallen. Verder is hij ook bezig met kwaliteit, veiligheid, milieu, ergonomie en gezondheid. 

 Ontdek meer over de job van Salaheddine en lees waarom hij graag bij ons werkt. 

Lees de volledige getuigenis
Administratief-Bediende-RailServiceNet

Katty is administratief bediende bij de werkplaats die onderhoudsdiensten voor wielstellen van goederentreinen levert.  Zij is de rechterhand van verantwoordelijke Wim. Katty houdt elke levering en onderhoudsbeurt bij van alle wielstellen en staat in voor de communicatie met de klant. 

 Ontdek meer over de job van Katty en lees waarom zij graag bij ons werkt. 

Lees de volledige getuigenis
Technieker-Locomotieven-RailServiceNet

Jef is onderhoudstechnieker voor de afdeling locomotieven en werk al 5 jaar bij RSN. Het onderhoud aan de locs is heel uitdagend, er komt vanalles bij kijken: mechanica, elektriciteit, pneumatica… Jef en zijn collega’s zijn vaak op locatie. 

 Ontdek meer over de job van Jef en lees waarom hij graag bij ons werkt. 

Lees de volledige getuigenis
F_laswerken Andy

Andy is technieker bij de wagonafdeling. Met 15 jaar dienst op de teller is hij één van de anciens binnen de firma. Naast lassen en het uitvoeren van allerlei herstellingen is hij ook wagenmeester.

 Ontdek meer over de job van Andy en lees waarom hij graag bij ons werkt.

Lees de volledige getuigenis
RailServiceNet-fotoshoot-jdw-143

Seppe is rangeerbestuurder en rijdt rond met locomotieven om andere locs en wagons te verplaatsen. Daartoe volgde hij via ons bedrijf de nodige opleidingen. Zijn job vergt niet alleen een grote flexibiliteit maar ook focus en goede reflexen.  

Ontdek meer over de job van Seppe en lees waarom hij graag bij ons werkt. 

Lees de volledige getuigenis
Medewerker-RailServiceNet

Als bediende operations zorgt Thomas voor alle administratie die komt kijken bij onze herstelopdrachten voor locomotieven of wagons. Hij zorgt ervoor dat de techniekers de nodige instructies meekrijgen en dat alle materialen daartoe beschikbaar zijn. 

Ontdek meer over de job van Thomas en lees waarom hij graag bij ons werkt. 

Lees de volledige getuigenis
Boekhouding-RailServiceNet

Michel is verantwoordelijk voor Finance & Boekhouding en staat in voor het registreren en uitvoeren van alle boekhoudkundige verrichtingen van de verschillende entiteiten (Rail Service Net en Antwerp rail Repair). Hij werkt al 10 jaar bij RSN en is de allereerste interne boekhouder.  

 Ontdek meer over de job van Michel en lees waarom hij graag bij ons werkt. 

Lees de volledige getuigenis
Heftruckchauffeur-RailServiceNet

Tommy is heftruckchauffeur bij de werkplaats waar wielstellen van goederentreinen onderhouden worden. Hij werkt al anderhalf jaar bij ons en staat o.a. in voor het laden en lossen van de wielstellen en de bevoorrading van de mensen aan de lijn. Tommy springt ook in voor andere klussen. 

 Ontdek meer over de job van Tommy en lees waarom hij graag bij ons werkt. 

Lees de volledige getuigenis
HR-bediende-RailServiceNet

Evi is bediende HR en werkt in 2022 al 5 jaar bij ons. Zij staat in voor heel wat administratieve taken op vlak van personeelszaken. Evi volgt o.a. de verlofplanning op en regelt opleidingen en medische keuringen voor onze techniekers. 

Ontdek meer over de job van Evi en lees waarom zij graag bij ons werkt. 

Lees de volledige getuigenis
Onderhoudstechnieker-RailServiceNet

Als technieker staat Samir mee in voor het onderhoud en de herstellingen aan alle mogelijke machines en toestellen in ons bedrijf. Hij werkt hier anderhalf jaar. Naast het onderhoud van ons machinepark en gebouwen springt hij in bij andere afdelingen of gaat hij mee treinen hersporen. 

 Ontdek meer over de job van Samir en lees waarom hij graag bij ons werkt.

Lees de volledige getuigenis
Wagenmeester-RailServiceNet

Hamza werkt sinds 2017 bij ons en volgde o.a. een opleiding tot wagenmeester. In die hoedanigheid doet hij technische keuringen van goederentreinen. Hij doet ook rangeringen, wat betekent dat hij goederentreinen samenstelt in samenspraak met de locomotiefbestuurder. 

 Ontdek meer over de job van Hamza en lees waarom hij graag bij ons werkt. 

Lees de volledige getuigenis
Magazijnier-RailServiceNet

Kees was tot november 2022 onze magazijnier en beheert alle inkomende en uitgaande goederen en producten die onze operations afdeling nodig heeft. Omdat we in de spoorwegsector actief zijn, is er niets standaard en moet hij soms te rade gaan bij verschillende leveranciers. Kees werkte 9 jaar bij RSN en is net met pensioen.  

 Ontdek hier nog even meer over de job van Kees en lees waarom hij graag bij ons werkte.

Lees de volledige getuigenis