Terug naar alle getuigenissen

Als technieker sta ik mee in voor het onderhoud en de herstellingen aan alle mogelijke machines en toestellen in ons bedrijf. Ik werk hier nu anderhalf jaar en daarvoor heb ik steeds als technieker gewerkt voor bijvoorbeeld heftrucks, dieselmotoren, hydraulische machines en allerhande productielijnen. 

Onze firma heeft een uitgebreid machinepark dat onderhouden moet worden. Van een draaibank, een spuitcabine en een straalcabine tot de krikken om goederenwagons te liften. We staan ook in voor onderhoud aan het gebouw zelf en waar nodig springen we in bij andere afdelingen of gaan we mee een trein hersporen. 

Als onderhoudstechnieker denk ik ook mee over allerhande verbeteringen aan en rond machines. Ik geef de bestellingen door van materialen die we nodig hebben en check de voorraad zodat we niet nodeloos moeten wachten op stukken. 

Ik hou van de afwisseling in mijn job. Je moet kennis hebben van machines, hydraulica, elektriciteit en mechanica. En je moet aandacht hebben voor veiligheid, werkinstructies en procedures volgen. RSN is een fijn bedrijf, alles wordt hier piekfijn geregeld.