Terug naar alle getuigenissen

Begin 2022 werkte ik hier 5 jaar. Ik ben medewerker op de HR-afdeling en sta in voor heel wat administratieve taken op vlak van personeelszaken. Zo hou ik alle personeelsgegevens bij, bereken ik elke maand de lonen voor de bedienden, arbeiders en uitzendkrachten. Elke week geef ik de prestaties door, elke dag ga ik na wie aanwezig is, wie ziek is. Ik volg de verlofplanning op en regel opleidingen en medische keuringen voor onze techniekers. Hiervoor doe ik de nodige boekingen, stel ik de nodige documentatie op en vraag ik subsidies aan.  

Als je op een HR-afdeling werkt, moet je geduldig en positief zijn en een grote luisterbereidheid aan de dag kunnen leggen. Je bent immers het aanspreekpunt voor vragen van alle medewerkers. Soms moet je meerdere keren hetzelfde uitleggen, maar ik help graag mensen. Je moet open staan voor uitdagingen, want elke dag komt er iets anders op je pad. Geen enkele dag is hier hetzelfde! 

Mijn taken zijn heel divers, en net die afwisseling in mijn job trekt me erg aan. Ik ben fier op wat we doen en trots op onze mannen als ik ze in de haven zie rondrijden.