Terug naar alle getuigenissen

Als verantwoordelijke voor Finance & Boekhouding sta ik in voor het registreren en uitvoeren van alle boekhoudkundige verrichtingen van de verschillende entiteiten. Zowel klantenboekhouding als leveranciersboekhouding, het boeken van de banken en de kas, als het boeken van de loonstaten maken deel uit van mijn job. Ook het voorbereiden van de btw-aangiftes, de maand- en jaarafsluiting behoren tot mijn takenpakket. Per kwartaal is er een externe accountant die samen met de eigenaar en mezelf alles controleert. 

 Ik werk hier al 10 jaar en ben de allereerste interne boekhouder van beide firma’s. Ik kwam hier naartoe toen we nog in Wommelgem zaten en een kleine sympathieke firma waren. Tien jaar later zijn we uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf dat al heel wat gerealiseerd heeft. Zo bezitten we een groot gebouw met werkhuis in de haven van Antwerpen. Tijdens die periode groeiden we sterk in activiteiten en omzet.  Niet evident, want we zijn een zeer gecontroleerde sector en moeten voldoen aan heel wat veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten.   

 Ik heb die groei in het havengebied mogen meemaken en ben trots dat ik mijn steentje kan bijdragen. Ik kom daarom elke dag met plezier vanuit Hasselt naar hier! 

 

Boekhouding-RailServiceNet